Ministar Bevanda boravio u službenomu posjetu Gradu Konjicu


Ministar Bevanda boravio u službenomu posjetu Gradu Konjicu

Ministar prometa i veza Hercegovačko-neretvanske županije Ivo Bevanda boravio je u službenomu posjetu Gradu Konjicu gdje je s gradonačelnikom Osmanom Ćatićem razgovarao o stanju prometnica na području Konjica, kao i aktualnim potrebama za obnovom pojedinih regionalnih prometnica.

– Kako su tijeku aktivnosti na donošenju Proračuna HNŽ-a, a nakon toga i donošenju Programa Uprave za ceste Ministarstva prometa i veza, naglasak našega susreta stavili smo na regionalne prometnice i važne mjesne priključne ceste. Bitno mi je čuti o stanju i potrebama na terenu, slijedi nam izradba Programa, a nakon toga i ulazak u projekte – kazao je ministar Bevanda, predstavljajući aktivnosti Ministarstva.

– U prošloj smo godini već imali određene aktivnosti po pitanju same izradbe Programa obnove regionalne ceste R-435 koja prolazi gradskim središtem i nadam se kako će se upravo ta cesta, koja je prioritetna kada je u pitanju Konjic, naći u punomu kapacitetu u tekstu Proračuna HNŽ-a, kao i Programu Uprave za ceste – komentirao je gradonačelnik Ćatić, zahvaljujući ministru na posjetu i pravodobnomu planiranju tekućih projekata.

WordPress Video Lightbox